Foto's

Halloween Walking Dinner

Met 188 inschrijvingen was onze wandeltocht terug een schot in de roos. Iedereen moest om 16.30u stipt in de Kobbe aan wezig zijn waar de grootsten een chocoretto kregen en de kinderen ?eentje zonder retto?. Na dit natje moest iedereen snel, zoveel mogelijk en met vragende ogen de bus op, bestemming geheim, want we hadden er dit jaar voor gekozen om onze wandelaars met de bus naar de start te brengen.
Na 10 minuutjes op de bus mocht iedereen afstappen. Een traktatie volgde, voor de volwassenen een zelfgemaakte advocaat, voor de kinderen een puddinkje. Met de wegbeschrijving in de hand starten we de tocht, de griezelmomenten tegemoet. Deze werden verzorgd door de KLJ LEDEROLZELE waarvoor onze oprechte dank. Na 5 km griezelen kwamen we aan bij onze tussenstop waar een lekkere hamburger met pistolet klaar lag voor iedereen, met of zonder gebakken ajuin.
Nog een pintje om te bezinken, een nieuwe wegbeschrijving en terug op pad naar de eindbestemming ?De Kobbe?. Daar stond terug een verrassing op het programma namelijk verse pannenkoeken met suiker. Nog een pintje en een beetje nakaarten over de griezelmomenten en iedereen sprak over een zeer geslaagde avond waarvoor onze dank.
Nog een woordje van dank voor Eierhandel Vanbiervliet waar we startten, Jan Espeel voor de tussenstop en Marc Vandendriessche waar we de geluidsinstallatie mochten plaatsen. Deze mensen stelden belangeloos hun accommodatie ter beschikking.
Hieronder enige foto?s van de avond.Terug naar overzicht